Skip to content
Facebook-f
Youtube
EVENTS
FISH
CULINARY
WOLINKA THE FISH
EDUCATION
Waters
E-book
Podcasts
Webinars
QUIZZES
PROJECT CONCEPT
PREVIOUS EDITIONS
Menu
EVENTS
FISH
CULINARY
WOLINKA THE FISH
EDUCATION
Waters
E-book
Podcasts
Webinars
QUIZZES
PROJECT CONCEPT
PREVIOUS EDITIONS
EVENTS
FISH
CULINARY
WOLINKA THE FISH
EDUCATION
Waters
E-book
Podcasts
Webinars
QUIZZES
PROJECT CONCEPT
PREVIOUS EDITIONS
Menu
EVENTS
FISH
CULINARY
WOLINKA THE FISH
EDUCATION
Waters
E-book
Podcasts
Webinars
QUIZZES
PROJECT CONCEPT
PREVIOUS EDITIONS
Podcasts
dr Sylwia Olszewska:
Jedzenie ryb a zdrowie psychiczne: Czy ryby mogą pomóc w walce z depresją i lękiem?
dr Wojciech Brocki:
Ryby Bałtyku: Czy to dobry wybór dla Twojego stołu?
Artur Maciąg:
Kulinarne podróże po polskich jeziorach: Co warto wiedzieć o rybach słodkowodnych?
Leszek Wodnicki:
Ryby z Polski na talerzu - Które gatunki warto wypróbować? - omówienie różnych gatunków ryb morskich dostępnych w Polsce.
Adam Tański:
Co wiemy o połowach ryb w Polsce? Zrównoważony połów i ochrona środowiska.
prof. Ewa Stachowska:
Jedzenie ryb a zdrowie. Czy ryby z polskich wód są dobrym źródłem białka i kwasów omega-3?
Magda Krut:
Piękno od środka. Jak dieta i ryby wpływają na zdrowie i wygląd skóry?
Ola Horoszko Klusek:
Piątek z rybą czy może pięć dni z rybą? Jak sprawić, abyśmy częściej sięgali po odżywcze jedzenie.
Marta Jakacka:
Ryby na talerzu, zdrowie w ciele - czyli jak usprawnić nasze ciało przy pomocy odpowiedniej diety.
dr Taras Semenyna:
Ryby w diecie a nasze zdrowie